Να στείλετε μήνυμα
Αρχική Σελίδα

JIMA Aluminum Ποιοτικός έλεγχος

QC Προφίλ

Το αργίλιο JIMA έχει καθιερώσει ένα «πέντε--ένα» ποιοτικό σύστημα διαχείρισης, δηλαδή παίρνοντας τα αμοιβαία οφέλη, τη ανάπτυξη προϊόντος, τη διαδικασία παραγωγής, την υπηρεσία μεταπωλήσεων, και τη συνεχή έννοια βελτίωσης συνολικά. Εμμένοντας σε «μηές ατέλειες, μηδενική ανοχή, και μηά παραχώρηση» στην ποιότητα των προϊόντων, το αργίλιο JIMA συνεχίζει την ικανότητα ελέγχου διεργασίας του.

Με την υπογράμμιση της ποιοτικής διαχείρισης και της υψηλής αποδοτικότητας της συστηματικής διαχείρισης, το αργίλιο JIMA συνεχίζει τα σταθερές υψηλής ποιότητας προϊόντα και τις υπηρεσίες. Έχουμε καθιερώσει ένα «πέντε--ένα» ποιοτικό σύστημα διαχείρισης, δηλαδή αμοιβαία οφέλη συγκέντρωσης, ανάπτυξη προϊόντος, διαδικασία παραγωγής, υπηρεσία μεταπωλήσεων, και συνεχής έννοια βελτίωσης συνολικά. Εμμένοντας σε «μηές ατέλειες, μηδενική ανοχή, και μηά παραχώρηση» στην ποιότητα των προϊόντων, το αργίλιο JIMA συνεχίζει την ικανότητα ελέγχου διεργασίας του.

Αμοιβαία οφέλη. Εφαρμόζουμε τη δυναμική διαχείριση των προμηθευτών, καθορίζουμε το δίκτυο προμηθευτών βασισμένο στα χαρακτηριστικά των πρώτων υλών που παρέχουν, εμμένουν στα αμοιβαία οφέλη και τη win-win βάση για να προωθήσουν τη θετική ανάπτυξη της αλυσίδας εφοδιασμού.

Ανάπτυξη προϊόντος. Με την καθιέρωση των άψογη ποιοτικών προτύπων, υπογραμμίζουμε στην ποιότητα της ανάπτυξης προϊόντος και του σχεδίου, και έχουμε εφαρμόσει τους στόχους ποιοτικού ελέγχου και τα σχετικά μέτρα κατά τη διάρκεια της ανάπτυξης προϊόντος.

Διαδικασία παραγωγής. Έχουμε εφαρμόσει τη διαδικασία εργασίας τυποποίησης. Μέσω της τέλειων διαδικασίας παραγωγής και του μηχανισμού επιθεώρησης αποτελέσματος δεικτών, σε σχέση με με τον άριστο τρόπο διαχείρισης απόδοσης, εμμένουμε στις αρχές ποιοτικής διαχείρισης της συνδυασμένων ευθύνης, των δικαιωμάτων και των οφελών για το σχετικό προσωπικό από την άποψη της διαχείρισης, της τεχνολογίας και της παραγωγής. Η ποιότητα είναι πάντα ο πυρήνας σε κάθε διαδικασία παραγωγής.

Συνεχής βελτίωση. Εφαρμόζουμε τη δυναμική και ισορροπημένη διαχείριση μέσω ποικίλων σχεδίων βελτίωσης, και επιδιώκουμε συνεχώς τις ευκαιρίες για τη συνεχή βελτίωση.

Υπηρεσία μεταπωλήσεων. Στρεφόμαστε στους πελάτες. Στο στάδιο σχεδίου προϊόντων, αποκομίζουμε τα πλεονεκτήματά μας στις υπηρεσίες προϊόντων με τη βαθιά κατανόησή μας αναγκών των χρηστών. Το αργίλιο JIMA προσπαθεί να προσφέρει την επαγγελματική, έγκαιρη και θερμή υπηρεσία μεταπωλήσεων με συνεχώς να βελτιώσει το μηχανισμό απάντησης πελατών.

Συνεχής βελτίωση. Με την εφαρμογή του δυναμικού και ισορροπημένου διοικητικού σχεδίου, συνεχίζουμε μέσω των διάφορων τρόπων με τη συμμετοχή όλου του προσωπικού.

Στοιχεία επικοινωνίας
JIMA Aluminum

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mrs. Annie

Τηλ.:: Whatsapp:+8615000729029

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)