Να στείλετε μήνυμα
Μερικές λέξεις για μας
Κίνα JIMA Aluminum Εταιρικό Προφίλ
Κίνα JIMA Aluminum Εταιρικό Προφίλ
Κίνα JIMA Aluminum Εταιρικό Προφίλ
Κίνα JIMA Aluminum Εταιρικό Προφίλ
Κίνα JIMA Aluminum Εταιρικό Προφίλ
Κίνα JIMA Aluminum Εταιρικό Προφίλ
Κίνα JIMA Aluminum Εταιρικό Προφίλ
1 2 3 4 5 6 7

JIMA Aluminum

Το αλουμίνιο Jima επικεντρώνεται στην έρευνα και ανάπτυξη κράματος αλουμινίου υψηλού επιπέδου και με τα εγχώρια ερευνητικά ιδρύματα και τους ξένους εταίρους να αναπτύσσει, και στην υψηλή σκληρότητα, τα προϊόντα υψηλής αντοχής έχουν πολύ ευχάριστα επιτεύγματα.Τα προϊόντα από κράμα αλουμινίου υψηλής αντοχής ως εναλλακτικά υλικά, μπορούν να αντικαταστήσουν πολλά υλικά υψηλής τεχνολογίας, με αποτέλεσμα τονισμένους τομείς να έχει αεροδιαστημική, πλοία αυτοκινήτων, ορισμένα εξαρτήματα ακριβείας και όλα τα είδη υλικού υψηλής αντοχής.

Το Jima αλουμίνιο βασίζεται στην τεχνολογία παραγωγής κράματος αλουμινίου της αεροπορίας, η μεταφορά προϊόντων ως ο κύριος παράγοντας, είναι αφιερωμένη στην αεροδιαστημική, τις σιδηροδρομικές μεταφορές, τα αυτοκίνητα, τα πλοία, τις ηλεκτρονικές συσκευές, την κατασκευή, τη μούχλα και άλλες βιομηχανίες για να παρέχει προϊόντα και υπηρεσίες εξαιρετικής ποιότητας.Το προϊόν έχει χρησιμοποιηθεί ευρέως στην παραπάνω αγορά.

 

Κύρια προϊόντα: Εξώθηση ράβδος αλουμινίου/ Pροφήματα?οχήματα φύλλο / πηνίο .

Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Βόρεια Αμερική

Νότια Αμερική

Δυτική Ευρώπη

Ανατολική Ευρώπη

Νοτιοανατολική Ασία

Μέση Ανατολή

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Μάρκες : JIMA

Αριθμός Υπαλλήλων : 300~500

Ετήσιες πωλήσεις : 20000000-50000000

Ιδρύθηκε Έτος : 2010

Εξαγωγή pc : 10% - 20%

ιστορία της εταιρίας

Το αλουμίνιο Jima καθιερώθηκε το 1995. Εστιάζουμε στην έρευνα υψηλών σημείων και την ανάπτυξη του κράματος αργιλίου και με τα εσωτερικά ερευνητικά όργανα και τους ξένους συνεργάτες που αναπτύσσονται, και στην υψηλή σκληρότητα, τα υψηλής αντοχής προϊόντα παίρνουν τα πολύ ικανοποιώντας επιτεύγματα. Τα υψηλής αντοχής προϊόντα κραμάτων αργιλίου δεδομένου ότι τα εναλλακτικά υλικά, μπορούν να αντικαταστήσουν πολλά υλικά υψηλής τεχνολογίας, τονισμένες αποτέλεσμα περιοχές έχουν τα αεροδιαστημικά, αυτοκίνητα σκάφη, μερικά μέρη ακρίβειας και όλα τα είδη υψηλής αντοχής υλικού τομέα.

υπηρεσία της εταιρίας

Έρευνα και ανάπτυξη και καινοτομία.

Το αργίλιο Jima βασισμένο σε ένα σύνολο ερευνητικού κέντρου υλικών αεροπορίας, ερευνητικού κέντρου υλικών σκαφών, ερευνητικού κέντρου υλικών οχημάτων, ιδρύματος σύνθετων υλικών, εξεταστικού πειράματος, ερευνητικού κέντρου τεχνολογίας, προϊόντος και ερευνητικού κέντρου εφαρμογής του αεροδιαστημικού υλικού και της επεξεργασίας κραμάτων αργιλίου της βάσης, μέσω της συνεργασίας με το προσωπικό εμπειρογνωμόνων στο εσωτερικό και στο εξωτερικό και την ανεξάρτητη ανάπτυξη, είναι δεσμευμένο να βελτιώσει συνεχώς την τεχνολογία παραγωγής, ανάπτυξη των νέων προϊόντων κραμάτων αργιλίου υψηλής επίδοσης, για να ικανοποιήσει τις διαφορετικές ανάγκες των πελατών.

 

Η έννοια αξίας πυρήνων.

Σαν μακροπρόθεσμο προμηθευτή για να παρέχει τα προστιθεμένης αξίας προϊόντα, αργίλιο jima με υψηλό - η ποιότητα και η σταθερή ποιότητα των προϊόντων, η έξοχη τεχνολογία κατασκευής και η άριστη υπηρεσία, ικανοποιούν συνεχώς τις ανάγκες των πελατών.

 

Η επιχείρηση λειτουργεί.

Το αργίλιο Jima συνδέει το μεγάλο ενδιαφέρον με το συνδυασμό νέας ανάπτυξης προϊόντος και να εμπορευτεί, με την εργασία διάφορων ερευνητικών οργάνων μαζί για να αναπτύξει τα νέα προϊόντα, και να έχει την ομάδα σχεδίου μας, στην έρευνα και την εφαρμογή στο συνδυασμό έχει έναν πολύ καλό συνδυασμό. Συνεργαστείτε με μια επαγγελματική ομάδα πωλήσεων, είναι δεσμευμένος και χτίζει τις πωλήσεις εμπορικών σημάτων του σε διάφορες χώρες.

Ομάδα επιχείρησης

Ομάδες πωλήσεων
Οι πωλήσεις μας θα σας συντηρήσουν ανά πάσα στιγμή. Το Professinal και ο ασθενής, οποιεσδήποτε ερωτήσεις, οποιεσδήποτε σας βοηθούν να χρειαστείτε, δεν διστάζουν να μας έρθουν σε επαφή με.

Ομάδα ερευνητικού &Development
Με την καθιέρωση του ιδρύματος έρευνας και εφαρμογής για τα νέα υλικά κραμάτων αργιλίου για την αεροδιαστημική βιομηχανία, το αργίλιο JIMA έχει στρατολογήσει έναν μεγάλο αριθμό ανώτερων ταλέντων στη βιομηχανία αργιλίου, και έχει χτίσει μια υψηλού επιπέδου Ε&Α, μια υποστήριξη και μια Ομάδα Διοίκησης που αποτελούνται από τους ακαδημαϊκούς από την κινεζική ακαδημία της εφαρμοσμένης μηχανικής, τη ρωσική ακαδημία της εφαρμοσμένης μηχανικής, τη ρωσική ακαδημία Cosmonautics, και την εθνική ακαδημία των επιστημών εφαρμοσμένης μηχανικής της Λευκορωσίας, καθώς επίσης και του κύριου επιστήμονα της Κίνας προγράμματος αργιλίου «973» του εθνικού, το κύριο ταλέντο «μελετητή Guangxi Bagui» και πάνω από 100 ερευνητών που έχουν το μεταπτυχιακό ή το βαθμό του γιατρού, που καλύπτει τα διάφορα θέματα, όπως τα υλικά, Τύπος που εργάζεται, μηχανολόγος μηχανικός, χημικός εφαρμοσμένη μηχανική και τεχνολογία, κ.λπ.

 

Τεχνική δύναμη

Εμμένοντας στην πελάτης-κεντροθετημένη έννοια και βασισμένος στη στερεά τεχνολογική συσσώρευσή του σε μεταλλουργικό, τα υλικά, το electrics και τους μηχανικούς και την πλούσια εμπειρία κατασκευής των υλικών κραμάτων αλουμινίου, JIMA είναι δεσμευμένο στην παροχή των πελατών ένα πλήρες σύνολο λύσεων και τεχνικών υπηρεσιών. Εμμένοντας στην αρχή της «οδηγώντας μελλοντικής ανάπτυξης μέσω της τεχνολογικής καινοτομίας», JIMA έχει κυριαρχήσει μια σειρά προηγμένων τεχνολογιών παραγωγής κραμάτων αλουμινίου συμπεριλαμβανομένου του σχεδίου χημικής σύνθεσης, της τήξης, της ρίψης, της επεξεργασίας, της θερμικής επεξεργασίας και της μη καταστρεπτικής δοκιμής με τα έτη προσπαθειών, και έχει αναπτύξει διάφορες παγκόσμιας ποιότητας ιδιόκτητες τεχνολογίες και οι δύο στο εσωτερικό και στο εξωτερικό. Τα τελευταία χρόνια, έχουμε κάνει τις διαδοχικές σημαντικές ανακαλύψεις στις τεχνολογίες παραγωγής των εξαιρετικά-ευρέων πιάτων κραμάτων αργιλίου για το αεροδιαστημικό, ultra-thin φύλλο κραμάτων αργιλίου για το δέρμα αεροσκαφών, τα ανθεκτικά στη θερμότητα υψηλής αντοχής σφυρηλατημένα κομμάτια κραμάτων αργιλίου, την υψηλής αντοχής υψηλός-ανθεκτικότητα και τα αντιδιαβρωτικά πιάτα κραμάτων αργιλίου για το αεροδιάστημα και τα σχεδιαγράμματα για τα μεγάλα ΟΝΕ τραίνα, που γίνονται κύρια επιχείρηση στη βιομηχανία ηλεκτρονικής 3C. Συγχρόνως, JIMA είναι το πρώτο για να παραγάγει επιτυχώς τα υλικά 5059/1561 κραμάτων αργιλίου για τα νέα σκάφη, και έχει καθιερώσει βαθμιαία τα τεχνολογικά πλεονεκτήματα στον τομέα των νέων ενεργειακών αυτοκινήτων. Εμμένοντας στην πελάτης-κεντροθετημένη αρχή και βασισμένος στη στερεά τεχνολογική συσσώρευσή του σε μεταλλουργικό, τα υλικά, το electrics και τους μηχανικούς και την πλούσια εμπειρία κατασκευής των υλικών κραμάτων αλουμινίου, JIMA είναι δεσμευμένο στην παροχή των πελατών ένα πλήρες σύνολο λύσεων και τεχνικών υπηρεσιών για να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις πελατών.