Υποστηρίζεται έως και 5 αρχεία, κάθε μέγεθος 10M. Εντάξει
JIMA Aluminum 86-021-35322273 annie@jimagroup.com
Εταιρικό Προφίλ Λάβετε προσφορά
Αρχική Σελίδα -

JIMA Aluminum Εταιρικό Προφίλ

 • Κίνα JIMA Aluminum Εταιρικό Προφίλ
 • Κίνα JIMA Aluminum Εταιρικό Προφίλ
 • Κίνα JIMA Aluminum Εταιρικό Προφίλ
 • Κίνα JIMA Aluminum Εταιρικό Προφίλ
 • Κίνα JIMA Aluminum Εταιρικό Προφίλ
 • Κίνα JIMA Aluminum Εταιρικό Προφίλ
 • Κίνα JIMA Aluminum Εταιρικό Προφίλ
JIMA Aluminum
 • Είδος Επιχείρησης

  Κατασκευαστής

 • Κύρια Αγορά

  Βόρεια Αμερική,Νότια Αμερική,Δυτική Ευρώπη,Ανατολική Ευρώπη,Νοτιοανατολική Ασία,Μέση Ανατολή

 • Μάρκες

  JIMA

 • Αριθμός Υπαλλήλων

  300~500

 • Ετήσιες πωλήσεις

  20000000-50000000

 • Ιδρύθηκε Έτος

  2010

 • Εξαγωγή pc

  10% - 20%

Λάβετε προσφορά
Συνεχίζουμε να δουλεύουμε στο διαδίκτυο, να επικοινωνούμε.

Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερες πληροφορίες για το προϊόν ή την πιο πρόσφατη προσφορά, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας ανά πάσα στιγμή, θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να παρέχουμε περισσότερες υπηρεσίες.

επαφή

86-021-35322273

Εισαγωγή

Ο χαλκός Jima είναι επαγγελματικός προμηθευτής της μεγάλης ακρίβειας σειράς χαλκού και κραμάτων χαλκού εμπορικού σήματος ρόλων φύλλων αλουμινίου. Το Jima παρείχε φύλλο αλουμινίου χαλκού 4800μm το παχύ, μέγιστο πλάτος 1580 χιλ., η ικανότητα παραγωγής φύλλων αλουμινίου χαλκού Jima είναι ικανοποιητική, με τις πλήρεις ποικιλίες, άριστη ποιότητα.

Το Jima ειδικεύεται στην έρευνα, την ανάπτυξη, την προώθηση και την εφαρμογή της νέας τεχνολογίας του κυλώντας φύλλου αλουμινίου χαλκού, και είναι εξοπλισμένη με ένα ερευνητικό κέντρο της τεχνολογίας εφαρμοσμένης μηχανικής φύλλων αλουμινίου χαλκού κυλίσματος. Ο χαλκός Jima μπορεί σταθερά να παρέχει τις διάφορες προδιαγραφές του μεγάλης ακρίβειας επίπεδου φύλλου αλουμινίου (σκληρό φύλλο αλουμινίου, μαλακό φύλλο αλουμινίου, semi-hard φύλλο αλουμινίου, κ.λπ.) και του φύλλου αλουμινίου επεξεργασίας επιφάνειας (κόκκινο άλαλο φύλλο αλουμινίου χαλκού, μαύρο άλαλο φύλλο αλουμινίου χαλκού, υψηλό φύλλο αλουμινίου χαλκού αντίστασης διάβρωσης κυλημένο, κ.λπ.). Τα προϊόντα χρησιμοποιούνται ευρέως στο ηλεκτρομαγνητικό προστατευτικό κάλυμμα, το διασκεδασμό θερμότητας, graphene την αγώγιμη παραγωγή ταινιών, το αεροδιαστημικό, εύκαμπτο πιάτο χαλκού, την μπαταρία λίθιου, τις επικοινωνίες 5G, των οδηγήσεων, τα ευφυή οχήματα, τους κηφήνες, τη φορετή ηλεκτρονική και άλλους τομείς, η οποία αναγνωρίζονται ιδιαίτερα και εγκωμιάζονται από τους πελάτες. Και εξ:άγω στην Κορέα, την Ιαπωνία, τη Γερμανία, τις Ηνωμένες Πολιτείες, τη Ρωσία, την Ινδία και άλλες χώρες.

 

Ιστορία

Το αλουμίνιο Jima καθιερώθηκε το 1995. Εστιάζουμε στην έρευνα υψηλών σημείων και την ανάπτυξη του κράματος αργιλίου και με τα εσωτερικά ερευνητικά όργανα και τους ξένους συνεργάτες που αναπτύσσονται, και στην υψηλή σκληρότητα, τα υψηλής αντοχής προϊόντα παίρνουν τα πολύ ικανοποιώντας επιτεύγματα. Τα υψηλής αντοχής προϊόντα κραμάτων αργιλίου δεδομένου ότι τα εναλλακτικά υλικά, μπορούν να αντικαταστήσουν πολλά υλικά υψηλής τεχνολογίας, τονισμένες αποτέλεσμα περιοχές έχουν τα αεροδιαστημικά, αυτοκίνητα σκάφη, μερικά μέρη ακρίβειας και όλα τα είδη υψηλής αντοχής υλικού τομέα.

Υπηρεσία

Έρευνα και ανάπτυξη και καινοτομία.

Το αργίλιο Jima βασισμένο σε ένα σύνολο ερευνητικού κέντρου υλικών αεροπορίας, ερευνητικού κέντρου υλικών σκαφών, ερευνητικού κέντρου υλικών οχημάτων, ιδρύματος σύνθετων υλικών, εξεταστικού πειράματος, ερευνητικού κέντρου τεχνολογίας, προϊόντος και ερευνητικού κέντρου εφαρμογής του αεροδιαστημικού υλικού και της επεξεργασίας κραμάτων αργιλίου της βάσης, μέσω της συνεργασίας με το προσωπικό εμπειρογνωμόνων στο εσωτερικό και στο εξωτερικό και την ανεξάρτητη ανάπτυξη, είναι δεσμευμένο να βελτιώσει συνεχώς την τεχνολογία παραγωγής, ανάπτυξη των νέων προϊόντων κραμάτων αργιλίου υψηλής επίδοσης, για να ικανοποιήσει τις διαφορετικές ανάγκες των πελατών.

 

Η έννοια αξίας πυρήνων.

Σαν μακροπρόθεσμο προμηθευτή για να παρέχει τα προστιθεμένης αξίας προϊόντα, αργίλιο jima με υψηλό - η ποιότητα και η σταθερή ποιότητα των προϊόντων, η έξοχη τεχνολογία κατασκευής και η άριστη υπηρεσία, ικανοποιούν συνεχώς τις ανάγκες των πελατών.

 

Η επιχείρηση λειτουργεί.

Το αργίλιο Jima συνδέει το μεγάλο ενδιαφέρον με το συνδυασμό νέας ανάπτυξης προϊόντος και να εμπορευτεί, με την εργασία διάφορων ερευνητικών οργάνων μαζί για να αναπτύξει τα νέα προϊόντα, και να έχει την ομάδα σχεδίου μας, στην έρευνα και την εφαρμογή στο συνδυασμό έχει έναν πολύ καλό συνδυασμό. Συνεργαστείτε με μια επαγγελματική ομάδα πωλήσεων, είναι δεσμευμένος και χτίζει τις πωλήσεις εμπορικών σημάτων του σε διάφορες χώρες.

Η ομάδα μας

Ομάδες πωλήσεων
Οι πωλήσεις μας θα σας συντηρήσουν ανά πάσα στιγμή. Το Professinal και ο ασθενής, οποιεσδήποτε ερωτήσεις, οποιεσδήποτε σας βοηθούν να χρειαστείτε, δεν διστάζουν να μας έρθουν σε επαφή με.

Ομάδα ερευνητικού &Development
Με την καθιέρωση του ιδρύματος έρευνας και εφαρμογής για τα νέα υλικά κραμάτων αργιλίου για την αεροδιαστημική βιομηχανία, το αργίλιο JIMA έχει στρατολογήσει έναν μεγάλο αριθμό ανώτερων ταλέντων στη βιομηχανία αργιλίου, και έχει χτίσει μια υψηλού επιπέδου Ε&Α, μια υποστήριξη και μια Ομάδα Διοίκησης που αποτελούνται από τους ακαδημαϊκούς από την κινεζική ακαδημία της εφαρμοσμένης μηχανικής, τη ρωσική ακαδημία της εφαρμοσμένης μηχανικής, τη ρωσική ακαδημία Cosmonautics, και την εθνική ακαδημία των επιστημών εφαρμοσμένης μηχανικής της Λευκορωσίας, καθώς επίσης και του κύριου επιστήμονα της Κίνας προγράμματος αργιλίου «973» του εθνικού, το κύριο ταλέντο «μελετητή Guangxi Bagui» και πάνω από 100 ερευνητών που έχουν το μεταπτυχιακό ή το βαθμό του γιατρού, που καλύπτει τα διάφορα θέματα, όπως τα υλικά, Τύπος που εργάζεται, μηχανολόγος μηχανικός, χημικός εφαρμοσμένη μηχανική και τεχνολογία, κ.λπ.

 

Τεχνική δύναμη

Εμμένοντας στην πελάτης-κεντροθετημένη έννοια και βασισμένος στη στερεά τεχνολογική συσσώρευσή του σε μεταλλουργικό, τα υλικά, το electrics και τους μηχανικούς και την πλούσια εμπειρία κατασκευής των υλικών κραμάτων αλουμινίου, JIMA είναι δεσμευμένο στην παροχή των πελατών ένα πλήρες σύνολο λύσεων και τεχνικών υπηρεσιών. Εμμένοντας στην αρχή της «οδηγώντας μελλοντικής ανάπτυξης μέσω της τεχνολογικής καινοτομίας», JIMA έχει κυριαρχήσει μια σειρά προηγμένων τεχνολογιών παραγωγής κραμάτων αλουμινίου συμπεριλαμβανομένου του σχεδίου χημικής σύνθεσης, της τήξης, της ρίψης, της επεξεργασίας, της θερμικής επεξεργασίας και της μη καταστρεπτικής δοκιμής με τα έτη προσπαθειών, και έχει αναπτύξει διάφορες παγκόσμιας ποιότητας ιδιόκτητες τεχνολογίες και οι δύο στο εσωτερικό και στο εξωτερικό. Τα τελευταία χρόνια, έχουμε κάνει τις διαδοχικές σημαντικές ανακαλύψεις στις τεχνολογίες παραγωγής των εξαιρετικά-ευρέων πιάτων κραμάτων αργιλίου για το αεροδιαστημικό, ultra-thin φύλλο κραμάτων αργιλίου για το δέρμα αεροσκαφών, τα ανθεκτικά στη θερμότητα υψηλής αντοχής σφυρηλατημένα κομμάτια κραμάτων αργιλίου, την υψηλής αντοχής υψηλός-ανθεκτικότητα και τα αντιδιαβρωτικά πιάτα κραμάτων αργιλίου για το αεροδιάστημα και τα σχεδιαγράμματα για τα μεγάλα ΟΝΕ τραίνα, που γίνονται κύρια επιχείρηση στη βιομηχανία ηλεκτρονικής 3C. Συγχρόνως, JIMA είναι το πρώτο για να παραγάγει επιτυχώς τα υλικά 5059/1561 κραμάτων αργιλίου για τα νέα σκάφη, και έχει καθιερώσει βαθμιαία τα τεχνολογικά πλεονεκτήματα στον τομέα των νέων ενεργειακών αυτοκινήτων. Εμμένοντας στην πελάτης-κεντροθετημένη αρχή και βασισμένος στη στερεά τεχνολογική συσσώρευσή του σε μεταλλουργικό, τα υλικά, το electrics και τους μηχανικούς και την πλούσια εμπειρία κατασκευής των υλικών κραμάτων αλουμινίου, JIMA είναι δεσμευμένο στην παροχή των πελατών ένα πλήρες σύνολο λύσεων και τεχνικών υπηρεσιών για να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις πελατών.